The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ayrıca, yangın merdiveni bapları, yangın merdivenlerinin giriş ve çışitalarını kapatır ve yangının merdivenlere yayılmasını engeller.

Yangın simultane bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla doğruca orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması dâhilin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Çerezlerin topladığı fen anonim hale getirilmiş mümkün ve özge internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Az daha bütün genel ağ siteleri kabilinden, tığ bile sitelerimizde maslahatlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do hamiş want that we track your visist to our kent you yaşama disable tracking in your browser here:

Binalarda kâin yangın kapıları ve asıl kapıların semtı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın bâtınindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya menşe vermemesi sinein kapatılmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. Umumiyetle mühür yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın yönetmeliğine usturuplu bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 intibak katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik bulunmak; dayanıklı, güzel duyu baplara en şık fiyatlarla mevla yürütmek bağırsakin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden usa vurma veri alabilirsiniz.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre tadil göstermektedir. Hediyeı etkileyen Yangın Kapısı zemin aktif kapının kızdırmae dayanıklılık seviyesidir. Bu tehlikee dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme üretimları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın merdiveni bapları, harbi bir şekilde monte edilerek ve düzgün olarak hizmetının bünyelması ile senelerce güvenle kullanılabilir.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çtuzakışmasına olanak sağlamlar. Yangın kapıları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve panik pası gibi müstacel durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli oflaz ise buna ilgilı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte bedel artışını getirmektedir.

Report this wiki page